Sök

Skriv in vad du säljer och var för att söka fram alla förfrågningar inom ditt område.

Om oss

NYA KUNDER

Vi hjälper företag att enkelt och snabbt hitta nya kunder. Fixido är en marknadsplats som samlar alla förfrågningar i ett och samma system. Vi vänder oss främst till mindre och medelstora företag som effektivt vill kunna hitta nya kunder som frågar efter tjänster eller produkter som just de säljer.

FÖRFRÅGNINGAR

Vi har tusentals aktuella förfrågningar inom flera olika kategorier. Alla förfrågningarna som finns hos oss är insamlade av våra samarbetspartners via både webben och telefoni. Kunderna som gjort förfrågningarna har alla aktivt bett om att få kontakt med en ny leverantör. All tillgänglig information finns att läsa om respektive förfrågan, förutom kontaktuppgifterna som du kan köpa med på ett klick.

BÄSTA TJÄNSTEN

Vårt mål är att vara den bästa tjänsten för förfrågningar. Hos oss ska du kunna hitta alla typer av aktuella, kvalitativa förfrågningar från alla branscher och marknader. Vårt mål är att ge dig de bästa möjligheterna till att hitta nya kunder och för att kunna lyckas med dina affärer. Som kund hos oss kan du från ett och samma system hitta flera heta kunder som söker din produkt eller tjänst. Vi ger dig källorna, du får möjligheterna.

Välkommen att registera dig idag!

VD
Roger Nilsson

Hjälp

 • Klicka här för att visa
  hjälptexter
 • Ring oss
  08 - 551 194 10
 • Lämna ditt
  telefonnummer och
  vi ringer upp dig
Tillbaka upp