Sök

Skriv in vad du säljer och var för att söka fram alla förfrågningar inom ditt område.

Budgivning

Nu kan du buda på de förfrågningar som passar dig. Lägg det bud som du tycker jobbet är värt och sedan sköts allt automatiskt. Vi fördelar platserna som finns till de budgivare som har högsta buden.

Du kan enkelt lägga ditt bud genom att skriva beloppet och klicka ”Lägg bud”. Alla bud går att ändra och ångra fram tills att auktionen startar (du ser tiden kvar till auktion på varje förfrågan). Efter auktionen får de som vinner budgivningen alla kontaktuppgifter direkt på mail. Som vanligt gäller vår garanti som innebär att vi betalar tillbaka pengarna på de förfrågningar som inte är ok.

Har du frågor eller vill ha hjälp med buden så kontakta oss och vi hjälper dig gärna.

bidding_image

Bevakning med bud

Fixido kan automatiskt bevaka alla jobb som passar dig med ett bud som du väljer. Starta en bevakning med bud och systemet lägger automatiskt in ett bud på alla förfrågningar som matchar ditt filer. Då behöver du inte manuellt bevaka och lägga bud varje gång. När auktionen startar fördelar systemet förfrågan till de budgivare som har högsta bud. Du får e-post med dina bud och har chans att ändra eller ta bort innan auktionen startar. Och vinner du auktionen får du alla kontaktuppgifterna direkt i mailen.

subscription_with_bid_image
money_back_guarantee_image

Som vanligt gäller vår garanti och blir det problem med förfrågan får du pengarna tillbaka. Budgivning är enkelt, smart och perfekt för dig som inte vill missa bra affärer.

Hjälp

 • Klicka här för att visa
  hjälptexter
 • Ring oss
  08 - 551 194 10
 • Lämna ditt
  telefonnummer och
  vi ringer upp dig
Tillbaka upp