Sök

Skriv in vad du säljer och var för att söka fram alla förfrågningar inom ditt område.

Så här fungerar

1

Förfrågningar

Fixido jobbar med partners som samlar in förfrågningar runt om i landet. Förfrågningarna kommer från privatpersoner, företag och organisationer. Fixido jobbar med att matcha dessa förfrågningar med våra kundföretag. När vi hittar ett lämpligt uppdrag till er kan ni köpa kontaktinformationen och sedan kontakta slutkunden för att lämna offert. Fixido förmedlar tusentals förfrågningar per månad inom flera olika kategorier. Vi hjälper våra kunder att hitta nya kunder.

2

Kontaktinformation

För att få kontaktinformationen till en förfrågan som du är intresserad av måste du göra ett köp via Fixido. Fixido säljer alla förfrågningar styckvis. Vi har inga abonemang eller bindningstider. Vi vill göra det enkelt för er kunder att hitta och köpa det som är intressant och passar just er verksamhet. Du väljer själv vad du vill handla och hur ofta. Fixido visar er all information som vi vet om förfrågan innan köp för att ni ska bilda en uppfattning om hur intressant affären är. Vid köp av en förfrågan får du direkt tillgång till alla kontaktuppgifter som vi har. Betalningen sker direkt via kontokort, via bankgiro eller som fakturakund en gång per månad via samlingsfaktura.

3

Pris

Priserna bestäms av våra partners och varierar för olika förfrågningar beroende på affärens värde, vilken kategori det är samt var i landet förfrågan är gjord. Du kan hitta förfrågningar från ca 50 kr per styck. De flesta kostar ca 200-350 kr per styck. Denna kostnad kan du jämför med vad det annars skulle kosta att hitta en ny kund via t.ex. annonsering, telemarketing eller mässor. Istället för att lägga tid, resurser och energi på att ringa tråkiga och ineffektiva kalla samtal kan du nu istället använda vår kontaktinformation för att hitta kunder som letar efter precis det du erbjuder och i din region. Fixido satsar på bra jobb och förmedlar köpsugna kunder som förhoppningsvis blir dina bästa återkommande och trogna kunder.

4

Garanti

Vi jobbar hårt för att hålla hög kvalitet i våra förfrågningar. Det kan dock alltid hända att något blir fel eller missuppfattas, men då försöker vi snabbt rätta till det. Om förfrågan inte motsvarar vad som utlovas betalar vi tillbaka pengarna. Om kontaktuppgifterna inte stämmer och du inte kan få tag på slutkunden eller om det är något väsentligt problem med förfrågan får du pengarna tillbaka. Vi betalar också tillbaka pengarna om kunden inte är intresserad av fler offerter eller redan bestämt sig för en annan leverantör. Förfrågan måste då reklameras inom 14 dagar från ditt köp.

Fixidos garanti gäller i följande fall:

 • Kontaktuppgifter stämmer ej (varken telefon eller mail)
 • Ingen kontakt (Inget svar på minst 3 kontaktförsök med minst 1 dags mellanrum)
 • Väsentliga fel i information om förfrågan
 • Kunden är inte intresserad av fler offerter
 • Kunden har redan bestämt sig för annan leverantör
5

Support och hjälp

Vi finns här för att hjälpa er. Ni kan kontakta oss via telefon, mail eller vår chatt på hemsidan. Vi hjälper er gärna igång och förklarar tjänsten och systemet. Vidare kan vi hjälpa er att sätta upp filter och anpassa er bevakning så att ni får notiser så fort nya matchande jobb kommer. Vårt system har stöd för flera avancerade funktioner som vi gärna visar om ni är intresserade av att automatisera eller integrera era system med vårt. Vi kan också erbjuda er säljstödsystem (CRM) om ni har behov av det.

Vi utvecklar hela tiden vår tjänst med nya funktioner för att underlätta för er. Har ni tips om hur vi kan förbättra oss tveka då inte att höra av er med er feedback. Och framförallt jobbar vi och våra partners hela tiden med att få in fler fina förfrågningar som ni kan ta del av.

Tips

När du köpt en förfrågan och fått kontaktinformationen se då till att kontakta kunden omgående. De väntar på att lämpliga leverantörer ska höra av sig och står ofta inför ett beslut ganska snart. Självklart kanske inte alla svarar på första samtalet, utan du måste ligga på och försöka några gånger tills de svarar. Presentera ert företag och berätta varför ni kontaktar dem. I våra förfrågningar står nästan allid på vilken hemsida som slutkunden lämnat sina uppgifter och det är lämpligt, men inte nödvändigt, att referera till det.
 • Försök få till ett möte med kunden.
 • Lämna en offert och följ alltid upp alla dina offerter.
 • Tänk på att alla kunder inte kommer bestämma sig direkt.
6

Partners

Fixido jobbar alltså uteslutande med partners som samlar in förfrågningar. Ingen kan göra en förfrågan direkt via Fixido. Fixido är enbart marknadsplatsen för förfrågningar och Fixido riktar sig enbart till företag som vill skaffa nya kunder. Våra partners jobbar på olika sätt för att samla förfrågningar. Det vanligaste är att slutkunderna fyller i ett intresseformulär på en specifik sida där de preciserar sitt behov. Slutkunderna tycker det är mycket smidigt sätt att enkelt få kontakt med lämpliga leverantörer. Våra partners lovar kontakt med ett antal leverantörer och vi jobbar för att uppfylla detta löfte. Vi är alltid öppna och visar hur många leverantörer som redan tagit kontakt. Allt för att ni kunder ska få en klar bild av förfrågan och vilka möjligheter ni har att vinna affären.

7

Sammanfattning

 • Fixido förmedlar tusentals intressanta förfrågningar till kunder över hela Sverige.
 • Vi jobbar med partners som hittar alla fina jobb som vi förmedlar till er.
 • Du köper kontaktuppgifter till de affärer som verkar intressanta.
 • Om något inte stämmer eller affären redan är avslutad får du pengarna tillbaka.
 • Fixido har inga fasta avgifter eller bindningstider.
 • Vi finns här för att hjälpa dig. Ring 08 - 551 194 10 08 - 551 194 10 för att komma igång nu.

Hjälp

 • Klicka här för att visa
  hjälptexter
 • Ring oss
  08 - 551 194 10
 • Lämna ditt
  telefonnummer och
  vi ringer upp dig
Tillbaka upp